2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Építőanyag gyártók

Gyakori keresések

B30 tégla Porotherm 38 Klíma tégla Porotherm 30 N+F tégla B30 Semmelrock Bradstone Old Town lépcsőelem Picola Semmelrock Stella Kombi térkő Semmelrock Castello Antico térkő kombi Leier Kaiserstein rézsűkő Rezsuko Bradstone Kerti csap barabás térkő Semmelrock Asti Colori blokklépcső rézsű Creaton balance Háló Semmelrock Bradstone Mountain Block kerítésrendszer Barabás Villány Kombi térkő Tondach Kékes ívesvágású tetőcserép Leier Leiertherm 38 N+F tégla Semmelrock Perla Kombi térkő Baumit Nanopor Top öntisztuló vékonyvakolat Leier Leiertherm 45 N+F tégla SEMMELROCK ASTI COLORI Nativa Semmelrock Sven paliszád Ytong akció Tondach Inspira tetőcserép Semmelrock Flori támfalelem Semmelrock Bradstone Lias lap

Szállítás


Bachl termékek szállítása

 • 20 m3 fölötti megrendelés esetén a gyártó díjtalanul kiszállítja a termékeket az ország bármely területére. 
 • 20 m3 alatti megrendelés esetén a szállítás díja 7.000 Ft,-+ÁFA. 

Bakonytherm termékek szállítása

Egyedi szállítási díj, mely függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától(darus, fix platós). Lehetőség van gyári átvételre is a pápateszéri gyárban.


Balobau termékek szállítása

Amennyiben a megrendelés eléri a 67.000 Ft,- + ÁFA értéket, a gyártó díjtalanul címre szállítja a megrendelt termékeket. Ellenkező esetben a telephelyeinken tudják átvenni a rendelt termékeket.


Barabás termékek szállítása

 • Egyedi szállítási díj, amely függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától is.(darus, fix platós autó)
 • Lehetőség van gyári átvételre is Kiskunlacházán vagy Veszprémben.

Bramac termékek szállítása

6 raklap megrendelése alatt a szállítási díj 10.000 Ft,- + ÁFA, 6 raklap felett díjtalan. Bramac padlólap megrendelése esetén 1 raklaptól díjtalan a szállítás.

Bramac 24 Futárszolgálat

Ennek keretében a Bramac Kft. vállalja kisebb mennyiségű, kartondobozba csomagolható rendszertartozék-elemek expressz kiszállítását az ország határain belüli címre.

A szolgáltatás díja

 • 0–30 kg-ig: 3.000 Ft,- + ÁFA
 • 30–60 kg-ig: 5.000 Ft,- + ÁFA
 • 60 kg felett egyedi megállapodás szerint.

Bramac 48 szolgáltatás

E szolgáltatás keretében a Bramac Kft. vállalja a megrendelt betontermékek kiszállítását az ország határain belüli építési címre. A kiszállítás és lerakodás emelőhátfalas teherautóval történik.

A szolgáltatás díja 9.000 Ft,- + ÁFA/raklap (maximum 1 tonna/raklap).

Raklapos áruk lerakodása a szállítási címen daruval történik, melynek díja 850,39 Ft,- + ÁFA/raklap. Ezt a díjat szintén a megrendeléskor, a vételárral együtt kell megfizetni


Baumit termékek szállítása

Raklapos anyagok, vödrös termékek, tartozékok megrendelése esetén, amennyiben a megrendelés értéke eléri a 250.000 Ft,- + ÁFA összeget, a szállítás díjtalan.

Ez alatti rendelés esetén a szállítási díj címenként 10.000 Ft,-+ÁFA.

A gyártó fuvarköltség átterhelést (e-útdíjat) számláz minden zsákos és silós kiszerelésű termékekre, amelynek a díja 780 Ft,- + ÁFA/tonna vagy m3.


Creaton termékek szállítása

Hódfarkú és hornyolt tetőcserepeknél 10 raklap alatt, sajtolt termékeknél 6 raklap alatt 10.000 Ft,- + ÁFA szállítási díjat számítunk fel.

Díjmentes minden 220.000 Ft,- + ÁFA feletti áruértékű kiegészítő szállítása.

A darus autó használati díja egységesen 1.000 Ft,- + ÁFA / raklap valamennyi termék esetében. (kerámia, beton és szálcement) Daruzás csak olyan helyszínen lehetséges, amely a szállító tehergépjármű számára könnyen megközelíthető.

Amennyiben a helyszín nem megközelíthető, abban az esetben a vevőnek kell gondoskodnia másik lerakodó helyről. Az ezen okból felmerülő többletköltségek vagy az újraszállítás költségei kizárólag a vevőt terhelik.

A kizárólag szóló tehergépkocsival megközelíthető lerakodási cím esetén átrakási díjat számítunk fel, amelynek díja 600 Ft,- + ÁFA raklaponként.

Csomagküldés és kistételes szállítások díjai

 • 0 - 25 kg: 3.000 Ft,- + ÁFA
 • 25 - 250 kg: 5.000 Ft,- + ÁFA
 • 250 kg felett: 9.000 Ft,- + ÁFA

A szállítási címre szállított áru az átvételnél azonnal ellenőrizendő.

A szállításból adódó esetleges károkat a Vevő köteles késedelem nélkül az átvételkor a Creaton szállítólevelén rögzíteni, és azt a saját, illetve a szállító jármű vezetőjének aláírásával igazolni.


Frühwald termékek szállítása

 • Egyedi szállítási díj, amely függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától is.(darus, fix platós autó)
 • Lehetőség van gyári átvételre is Sóskúton vagy Békéscsabán

Leier termékek szállítása

Leier tetőcserép szállítás

Az ország teljes területére minimum 4 raklap rendelése esetén a szállítás díjtalan. 4 raklap alatti megrendelés esetén a szállítási díj:

 • 40 kg felett 14.000 Ft,- + ÁFA/raklap

Raklapos szállítás esetén 1.150 Ft,- + ÁFA/raklap lerakási díj, illetve ha a helyszín nem közelíthető meg pótkocsis szerelvénnyel az előre egyeztetett átszedés költsége szintén 1.150 Ft,- + ÁFA/raklap.

Az előre nem egyeztetett átszedési felár, az átszedési díjon felül 500 Ft,- + ÁFA/raklap. 2016-tól a tetőcserép megrendeléseket vegyesen 24 tonna nyerges, 22 tonna darus, illetve MPL emelőhátfalas teherautókkal szállítják. Emelőhátfalas teherautó esetén a szállítás a telekhatárig történik, ahol a megrendelőnek lehetővé kell tenni a futár kézi anyagmozgatóval történő lerakodását.

A szállítások szervezését minden esetben a gyári megrendelés visszaigazolásokon feltüntetett időpontok szerint vállaljuk.

Leier magasépítési betontermékek szállítása

A Leier Hungária Kft. szállítást kizárólag teljesen kiterhelt (darus autó esetén 22 tonna, nyerges autó esetén 24 tonna) szerelvényre vállal.

A fuvar megrendeléseket a kívánt szállítási határidő előtt minimum 5 munkanappal kérjük írásban leadni.

Építkezési helyszínre történő szállítás esetén 1.150 Ft,- + ÁFA/raklap darus szállítási díjat számlázunk ki, illetve ha a helyszín nem közelíthető meg pótkocsis szerelvénnyel az előre egyeztetett átszedés költsége szintén 1.150 Ft,- + ÁFA/raklap. Budapest területére a behajtási engedély díja 5500,- + ÁFA/autó. Vidéki városok esetében, ha szükséges a behajtási engedélyt a Vevő intézi a helyi önkormányzatnál.

A Leier tégláknál megadott ár Pest megyére érvényes.

Leier kémény szállítás

A kémény értékétől függetlenül tartalmazza a kiszállítás és lerakodás díját is. A Leier szervezésében történő szállítások minden esetben emelőhátfalas gépkocsival történnek telekhatárig.

Leier tégla szállítás

Leszállított áraink a szállítás és az útdíj költségeit is tartalmazzák. A Leier Hungária Kft. szállítást kizárólag teljesen kiterhelt (darus autó esetén 22 tonna, nyerges autó esetén 24 tonna) szerelvényre vállal.

Leszállított árainkat termék és fuvar megbontásban számlázzuk. A fuvar megrendeléseket a kívánt szállítási határidő előtt legalább 5 munkanappal kérjük írásban leadni. Építkezési helyszínre történő szállítás esetén 1.150 Ft,- + ÁFA/raklap darus szállítási díjat számítunk fel, illetve ha a helyszín nem közelíthető meg pótkocsis szerelvénnyel, az előre egyeztetett átszedés költsége szintén 1.150 Ft,- + ÁFA/raklap.

Budapest területére a behajtási engedély díja 5500,- + ÁFA/autó. Vidéki városok esetében, ha szükséges a behajtási engedélyt a vevő intézi a helyi önkormányzatnál. A fuvar megrendeléseket a kívánt szállítási határidő előtt minimum 5 munkanappal kérjük írásban leadni.

A Leier mesterfödém gerenda, üreges, előfeszítet födémpalló, mesterpanel, lépcső, mélyépítés, környezettechnika, vasútépítés, Durisol zajárnyékoló falrendszerek körébe tartozó termék szállítására egyedi szállítási díjakat kérünk a gyártótól.

Minden Leier termék átvehető személyesen is az azt gyártó üzemben.

A Leier tégláknál megadott ár Pest megyére érvényes.


Mapei termékek szállítása

Kiszállítási igény esetén, amennyiben a rendelés értéke nem éri el a 160.000 Ft,-+ÁFA értékhatárt vevônként szállítólevelenként, szállítási címenként, akkor a következô díjakat számoljuk fel:

 • ha a rendelés súlya nem haladja meg az 50 kg-ot, akkor ún. csomagdíjat számolunk fel, melynek nettó értéke 4.000 Ft,-.
 • ha a rendelés súlya nagyobb, mint 50 kg akkor ún. paletta díjat számolunk fel melynek nettó értéke palettánként 9.000 Ft,-.

Saját szállítás esetén az elôzôekben említett díjtételek nem jelentkeznek.

A Mapei Kft. áruszállítással kapcsolatos általános kondíciói

Olyan szállítási cím esetén, melynek megközelítéséhez bárminemû engedély szükséges, akkor annak beszerzése a Vevô feladata. Amennyiben errôl nem tud gondoskodni, akkor az engedély költségeit átterheljük.

A szállítás ponyvás, nem önrakodós tehergépkocsival történik, rakodó személyzet nélkül. Amennyiben egyéb igénye van – pl. önrakodós hátfalas, önrakodós darus szállítás, vagy rakodó személyzetes szállítás – kérjük, rendelésén feltétlenül szerepeltesse.

Ha a megrendelés nem éri el a minimum rendelési értéket, a kiszállítást csak szállítási díj ellenében tudjuk megoldani, mely esetben a szállítás idôpontját kollégáinkkal kérjük egyeztetni.


Masterplast termékek szállítása

Amennyiben rendelése eléri a 90.000 Ft,-+ÁFA értéket, a gyártó díjtalanul címre szállítja a megrendelt termékeket.

Ellenkező esetben a szállítási 8.000 Ft,-+ÁFA.


Murexin termékek szállítása

Amennyiben megrendelése eléri a 70.000 Ft,- + ÁFA értéket, a gyártó díjtalanul címre szállítja a megrendelt termékeket. Ellenkező esetben a X. kerületi Murexin gyárban tudják átvenni a termékeket.


Porobrick termékek szállítása

Egyedi szállítási díj, mely függ a szállítási címtől, és a szállító jármű tipusától(darus, fix platós). Lehetőség van gyári átvételre is a mályi téglagyárban.


Renova termékek szállítása

4 raklap mennyiséget el nem érő megrendelés esetén a szállítási költség felszámításra kerül, melynek értéke 10.000 Ft,- + ÁFA.

 • Terrán futár 30 kg-ig, műanyag termékek szállítási díja: 3.300 Ft,- + ÁFA
 • Terrán járat (telephelyeinkre szállítva) 600 kg-ig: 5.000 Ft,- + ÁFA
 • Posta (MPL) szállítási díj,1.000 kg-ig vagy 1 raklap: 10 000 Ft,- + ÁFA

Rigips termékek szállítása

Telephelyi átvétel lehetséges Üllőn, vagy kérje ajánlatunkat környékbeli szállítás esetén.


Rockwool termékek szállítása

 • Minimum rendelhető mennyiség 5 m3
 • Amennyiben a megrendelt termékek mennyisége eléri a 20 m3-t, abban az esetben a gyártó díjtalanul kiszállítja a termékeket az ország bármely területére.
 • Ha a rendelt mennyiség nem éri el a 20 m3-t, abban az esetben a szállítás díja 3.000 Ft,-+ÁFA / m3 gyári szállítás esetén. Budapest környékére való szállítással kapcsolatban kérje külön ajánlatunkat.

Semmelrock termékek szállítása

 • A termékeket a gyártó kiszállítja az ország bármely területére. A szállítás díja bruttó 30.000 Ft. A díj szilárd útburkolattal megközelíthető szállítási címenként és fordulónként (0-22 tonna) értendő, nem tartalmazza az esetleges behajtási engedély költségeit
 • Lehetőség van gyári átvételre is az ócsai vagy a felsőzsolcai gyárban

Terrán termékek szállítása

4 raklap mennyiséget el nem érő megrendelés esetén a szállítási költség felszámításra kerül, melynek értéke 10.000 Ft,- + ÁFA.

 • Terrán futár 30 kg-ig, műanyag termékek szállítási díja: 3.300 Ft,- + ÁFA
 • Terrán járat (telephelyeinkre szállítva) 600 kg-ig: 5.000 Ft,- + ÁFA
 • Posta (MPL) szállítási díj,1.000 kg-ig vagy 1 raklap: 10 000 Ft,- + ÁFA

Tondach termékek szállítása

 • 0-4 raklap: 16.500 Ft,-+ÁFA / szállítási cím
 • 5-7 raklap: 12.900 Ft,-+ÁFA / szállítási cím
 • 8 raklap feletti megrendelés esetén a szállítás díjtalan (Tondach ÁSZF szerint)
 • Lerakodási díj bármely termék esetén: 1.100 Ft,-+ÁFA / raklap

Ursa termékek szállítása

Telephelyi átvétel lehetséges, vagy nagyobb megrendelés esetén(5 raklaptól) a gyártó díjtalanul címre szállítja a termékeket.


Velux termékek szállítása

Telephelyi átvétel lehetséges.