Építőanyag gyártók

Gyakori keresések

Semmelrock webáruház

 

Porotherm tégla webáruház

 

Rockwool kőzetgyapot webshop

 

Barabás térkő webshop

 

LB-Knauf, Cemix webshop

 

Weber-Terranova webshop

 

Murexin webshop

Gutta Guttatec téglány zsindely

A zsindelyek fektetése egyszerű, mert könnyen hajlíthatók és vághatók. A Guttatec bitumenes zsindelyek minden tetőformához tökéletesen illeszkednek (álló tetőablak, kerek tető stb.) és ideális megoldást jelentenek a nehéz sarkok és élek (gerincek, élgerincek, hajlatok, kontyolt tetők stb.) tökéletes fedéséhez.

Gutta Guttatec téglány zsindely
Gyártó: Gutta Hungária Kft Árak utoljára frissítve: 2019-10-15 Szállítással kapcsolatos információk Kérje árajánlatunkat!

A megadott tégány zsindely ár egy csomagra vonatkozik. 1 csomagban 3 m2 téglány zsindely található.

Hossz: 1000mm +- 3%

Szélesség: 336mm +- 3%

Darabszám / csomag: 21 db

ZsindelyBruttó ár (Ft,- / csomag)
Gutta Guttatec téglány zsindely fekete6.168 Ft,-
Gutta Guttatec téglány zsindely barna6.168 Ft,-
Gutta Guttatec téglány zsindely zöld6.168 Ft,-
Gutta Guttatec téglány zsindely vörös6.168 Ft,-

Manapság új épületeknél és felújításoknál is egyre több zsindelyt alkalmaznak, s a dolog érdekessége, hogy egy felújítás során a tetőt a minimális tetőhajlás figyelembevételével egész egyszerűen a legújabb trendeknek megfelelően, a kívánt zsindelyszínekben és formákban fedhetjük le. 

Csúcsminőségű bitument visznek fel egy üvegfátyol hordozóréteg mindkét oldalára. Ez képezi a Guttatec zsindelyek fő alkotórészét.

Az üvegfátyol hordozza és rögzíti a bitumenes masszát, ezenkívűl a fátyol növeli a zsindely alaktartósságát és stabilitását. Legfelső fedőrétegként színes ásványi örleményt hintenek a felületre.

Gutta Guttatec téglány zsindely

  • rugalmas
  • bármilyen alakú tetőhöz
  • attraktív formák és színek
  • rendkívül hosszúéletű
  • kerti házakoz
  • szerszámosházakhoz
  • szélfogókhoz
  • tetőablakokhoz és erkélyekhez
  • és természetesen az Ön ötleteihez...

Ellenálló és tartósan szigetel

A Guttatec zsindelyeket egy stabil faszerkezetre rögzítik kettős fedésben . A zsindelyt szegekkel és öntapadó csíkokkal rögzítjük. Az eredmény egy tartós és időjárásálló rögzítés. A Guttatec zsindelyek tartósak és összetételüknek köszönhetően maximális védelmet nyújtanak eső, hó, fagy, hő és az UV-sugárzás ellen. 

Felhasználási javaslatok

A bitumenes zsindelyeket világszerte több mint 100 éve használják tetőfedésre. Az ellenálló és hosszú életű zsindelyek sokféle stílushoz és tetőfedéshez igazodnak a kerti házaktól elkezdve a luxusvillákig.

Tulajdonságok

Zsindellyel nagyon könnyű tetőt fedni, mivel könnyen hajlítható és vágható. A guttatec zsindelyek tökéletesen illenek minden tetőformához (pl. padlásablak, "kutyaól", kerek tető) és ideálisan felhasználhatók bonyolult hajlatok és élek (taréjgerinc, élgerinc, vápa, kontyolt tető) tökéletes lefedésére. Új építésű épületeknél, valamint felújításoknál is egyre több és több zsindelyt használnak manapság.

Tetőfelújítás során tetőjét a lehető legegyszerűbb módon fedheti újra a legújabb trendeknek megfelelően a kívánt zsindelyszínekben és formákban, a megengedett legkisebb tető hajlásszög figyelembevételével.

Gutta Hungária Kft - További termékek a kategóriában

Gutta Guttagarden műanyag gyeprács

Gutta Guttagarden műanyag gyeprács

Az újrahasznosítható polietilénből (HDPE) készült guttagarden gyeprács kiválóan alkalmas gyephez, kocsibeállóhoz és járdához. A sorozatos talajhorgonyok révén a gyeprács ideális a töltések és partrészek rögzítéséhez.

Árajánlat kérése
Gutta Guttabeta Star standard dombornyomott szigetelésvédő lemez 1m x 20 m

Gutta Guttabeta Star standard dombornyomott szigetelésvédő lemez 1m x 20 m

A Guttabeta Star egy új, bejegyzett és szabadalmaztatott szigetelésvédő dombornyomott lemez, melyet a Gutta úgy fejlesztett ki, hogy minden más szigetelésvédő dombornyomott lemeznél jobban ellenálljon a mechanikai nyomásnak, anélkül, hogy ez a többi fizikai és kémiai jellemzőjén rontana. Az új Guttabeta család tanulmányai és tervezése mind az új HDPE keverékre, mind pedig a domborulat- a termék különleges mechanikai teljesítményét biztosító- formájára és szerkezetére vonatkoznak.

Árajánlat kérése
Gutta Pral Bitumenes Hullámlemez

Gutta Pral Bitumenes Hullámlemez

Egyszerű és hosszú életű megoldás gazdaságos tetőfedéshez, felújításhoz és falburkoláshoz négy természetes színben: vörös, barna, zöld, fekete.

Árajánlat kérése