2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Építőanyag gyártók

Gyakori keresések

25-ös zsalukő LB-Knauf Styrokleber Extra séd Tondach rumba teraszlap térkő szegély tégla 30 barabás séd Porotherm 20 N+F tégla xps Semmelrock Bradstone Blue Lias lap eps 100 Leier Leiertherm 45 N+F tégla Bakonytherm ZajStopp 10/50 N+F hanggátló tégla Tondach Kékes ívesvágású tetőcserép Baumit MosaikTop vakolat Terrán Danubia Colorsystem tetőcserép leier toscana Bakonytherm 10/50 N+F válaszfaltégla Viakolor patio mercato Bakonytherm 25 N+F tégla folio fino viastein Bramac Reviva Novo tetőcserép Semmelrock Citytop+ Kombi térkő Leier Leiertherm 20 N+F tégla Kerítés kő Semmelrock Bradstone magaságyás

Graffitimentes bevonat

A nyilvános tereken levő graffitik, falfirkák vagy falragaszok sok bosszúságot okoznak. A BASF Coatings vállalati üzletága kifejlesztette a RELEST® Powder PUR Anti-Sticker lakkot, mely tapadásgátló felületével megelőzi ezeket a szennyezéseket, és ezáltal csökkenti a tisztítási költségeket is. A lakkot speciálisan lámpaoszlopok és közlekedési jelzőlámpa oszlopok vagy akár áramelosztó dobozok befestésére fejlesztették ki.

„ A RELEST® Powder PUR Anti-Sticker enyhén érdes felülete révén anti-graffiti tulajdonságokkal rendelkezik. A falragasztok nem tapadnak meg olyan jól a felületen, ugyanakkor a graffitik könnyebben eltávolíthatóak róla“, magyarázza Miriam Belke, a BASF termékmenedzsere. A termék mindezeken felül még rendkívül magas időjárásállóságú, karcállóságú és kiemelkedő vegyszerállóságú is.

 

 

 

 

A werli székhelyű Eurocoatings GmbH felülettechnikai szolgáltató cég a vállalatok között elsőként alkalmazza sikeresen ezt a tapadásgátló lakkot.  „A porlakk lámpaoszlopokon történő alkalmazása kiváló védelmet nyújt nem csak a szennyeződések, hanem a korrózió ellen is” – nyilatkozta Klaus Merckx, a cég ügyvezetője.

A BASF a por állagú bevonati rendszereket RELEST® Powder márkanévvel forgalmazza. Ezek sokoldalúan használhatók – például berendezéseket és gépeket gyártó iparban, de kerítéseknél és homlokzatok építésénél is.