2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Építőanyag gyártók

Gyakori keresések

Leier Kaiserstein rézsűkő Rezsuko barabás térkő Semmelrock Asti Colori blokklépcső rézsű Creaton balance Háló Semmelrock Bradstone Mountain Block kerítésrendszer Barabás Villány Kombi térkő Tondach Kékes ívesvágású tetőcserép Leier Leiertherm 38 N+F tégla Semmelrock Perla Kombi térkő Baumit Nanopor Top öntisztuló vékonyvakolat Leier Leiertherm 45 N+F tégla SEMMELROCK ASTI COLORI Nativa Semmelrock Sven paliszád Tondach Inspira tetőcserép Semmelrock Flori támfalelem Asti il lungo hullam terko Steinfix térburkolat rögzítő Térkő kagyló Frühwald Toscana térkő Leier Verde gyeprács Barabás gyephézagos térkő Bakonytherm 10/50 N+F válaszfaltégla Barabás Badacsony térkő Kerítéskő

Graffitimentes bevonat

A nyilvános tereken levő graffitik, falfirkák vagy falragaszok sok bosszúságot okoznak. A BASF Coatings vállalati üzletága kifejlesztette a RELEST® Powder PUR Anti-Sticker lakkot, mely tapadásgátló felületével megelőzi ezeket a szennyezéseket, és ezáltal csökkenti a tisztítási költségeket is. A lakkot speciálisan lámpaoszlopok és közlekedési jelzőlámpa oszlopok vagy akár áramelosztó dobozok befestésére fejlesztették ki.

„ A RELEST® Powder PUR Anti-Sticker enyhén érdes felülete révén anti-graffiti tulajdonságokkal rendelkezik. A falragasztok nem tapadnak meg olyan jól a felületen, ugyanakkor a graffitik könnyebben eltávolíthatóak róla“, magyarázza Miriam Belke, a BASF termékmenedzsere. A termék mindezeken felül még rendkívül magas időjárásállóságú, karcállóságú és kiemelkedő vegyszerállóságú is.

 

 

 

 

A werli székhelyű Eurocoatings GmbH felülettechnikai szolgáltató cég a vállalatok között elsőként alkalmazza sikeresen ezt a tapadásgátló lakkot.  „A porlakk lámpaoszlopokon történő alkalmazása kiváló védelmet nyújt nem csak a szennyeződések, hanem a korrózió ellen is” – nyilatkozta Klaus Merckx, a cég ügyvezetője.

A BASF a por állagú bevonati rendszereket RELEST® Powder márkanévvel forgalmazza. Ezek sokoldalúan használhatók – például berendezéseket és gépeket gyártó iparban, de kerítéseknél és homlokzatok építésénél is.