2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Építőanyag gyártók

Gyakori keresések

Üveggyapot ursa df 39 Leier solido Leier Taverna Gigant térkő grande kombi Bakonytherm 44 N+F tégla 30-as zsalukő 20-as zsalukő Semmelrock Naturo térkő leier kerítés NATIVA 25-ös zsalukő PARKETTA Semmelrock Asti Colori támfal és kerítésrendszer Fuego antico LB-Knauf Styrokleber Extra Terrán Synus tetőcserép sötétbarna Ytong ragaszto Leier Castrum antik térkő Drain Polisztirol ragasztó stella porotherm 38 n+f Impregnált gipszkarton 12,5 Citytop Grande Kombi rivago fedlap Architektúra rivago kerítés Kingstone Mineral-Kleber kőzetgyapot ragasztótapasz Leier Dom antik térkő

Graffitimentes bevonat

A nyilvános tereken levő graffitik, falfirkák vagy falragaszok sok bosszúságot okoznak. A BASF Coatings vállalati üzletága kifejlesztette a RELEST® Powder PUR Anti-Sticker lakkot, mely tapadásgátló felületével megelőzi ezeket a szennyezéseket, és ezáltal csökkenti a tisztítási költségeket is. A lakkot speciálisan lámpaoszlopok és közlekedési jelzőlámpa oszlopok vagy akár áramelosztó dobozok befestésére fejlesztették ki.

„ A RELEST® Powder PUR Anti-Sticker enyhén érdes felülete révén anti-graffiti tulajdonságokkal rendelkezik. A falragasztok nem tapadnak meg olyan jól a felületen, ugyanakkor a graffitik könnyebben eltávolíthatóak róla“, magyarázza Miriam Belke, a BASF termékmenedzsere. A termék mindezeken felül még rendkívül magas időjárásállóságú, karcállóságú és kiemelkedő vegyszerállóságú is.

 

 

 

 

A werli székhelyű Eurocoatings GmbH felülettechnikai szolgáltató cég a vállalatok között elsőként alkalmazza sikeresen ezt a tapadásgátló lakkot.  „A porlakk lámpaoszlopokon történő alkalmazása kiváló védelmet nyújt nem csak a szennyeződések, hanem a korrózió ellen is” – nyilatkozta Klaus Merckx, a cég ügyvezetője.

A BASF a por állagú bevonati rendszereket RELEST® Powder márkanévvel forgalmazza. Ezek sokoldalúan használhatók – például berendezéseket és gépeket gyártó iparban, de kerítéseknél és homlokzatok építésénél is.